Superfood tebaru dari Haus Cosmetics adalah Neutrocut. Ia merupakan agent pengurusan badan yang sangat ideal khas untuk wanita yang hebat. Boleh rujuk post ksya yang lepas, klik di SINI.

NEUTROCUT merupakan produk makanan kesihatan yang dikelaskan dibawah produk makanan (Nombor siri permohonan pengkelasan produk KKM: 040620/06/037). Tidak mengandungi gula tambahan dan tinggi kandungan fiber dan protein.

Superfood terbaru dipasaran Malaysia ni mengandungi bahan aktif DNF-10. Ia merupakan bahan aktif yang dipatenkan bagi membantu pengurusan berat badan melalui pengawalan selera makan yang telah terbukti dengan 4 kajian klinikal.

Sangat sesuai untuk ibu menyusu kerana ia membekalkan sumber protein dan kalsium. Bagi ibu hamil dan penghidap penyakit kronik yang bergantung kepada ubat-ubatan mohon untuk dapatkan nasihat doktor untuk mengambil sebarang supplement.

Senarai Bahan Dalam Superfood NEUTROCUT

Serbuk Susu Skim, Serbuk Beras Perang, Serbuk Whey, Serbuk Koko, Psyllium Husk, Serbuk Oat, DNF-10 (Ekstrak Yis), Vitamin & Mineral Premix, Ekstrak Garcinia Cambogia, Acesulfame-K dan Ekstrak Senna.

Apa perbezaan produk minuman “NEUTROCUT” ni dengan produk minuman yg ada di pasaran sekarang?

NEUTROCUT mengandungi DNF-10 yang telah terbukti melalui 4 kajian klinikal berjaya membantu pengurusan berat badan dengan mengawal selera makan. Bahan berasaskan makanan ini diperoleh dari proses identifikasi peptida berat yang bermolekul sangat halus (<10 kDa) selepas proses proteolisis Saccharomyces cerevisiae (Yis untuk penapaian roti).

Manfaat Superfood Neutrocut

1. Sumber daripada makanan, Non-GMO, telah dipatenkan
2. Peptida untuk pengurusan berat badan
3. Pengurangan pengambilan kalori selepas minggu pertama

Mekanisma

DNF-10 membantu pengurusan berat badan melalui pengantara rasa kenyang. Peptida dari DNF-10 menurunkan tindak balas hipotalamus neuropeptida Y (NPY) dan menurunkan ghrelin, pendorong rasa lapar. Dalam jangka masa panjang, DNF-10 juga terbukti meningkatkan rembesan leptin iaitu hormon kenyang yang dirembeskan oleh sel-sel lemak. Hasilnya:
1. Kurang berfikir mengenai makanan pada waktu siang
2. Kurang pengambilan makanan
3. Kurang pengambilan kalori
4. Kurang berat badan!

Nak tak diet secara sihat? Kalau nak klik terus link bawah ni dan checkout. Done

https://hauscosmetics.com.my/?ref=syaz203