Nak turunkan berat badan tak? Neutrocut adalah pilihan yang tepat. Tapi mesti anda tertanya tanya produk apa la ni yea. Tak pernah dengar pun kan sebelum ni. KSya pun sama jugak. Kalau nak tahu Neutrocut ni adalah produk terbaru Haus Cosmetics.

Neutrocut adalah Superfood atau Meal Replacement yang sesuai untuk mereka yang ingin amalkan diet pemakanan yang sihat

Meal Replacement? Apa la pulak ni?

Kandungan Neutrocut

  • DNF-10 (EKSTRAK YIS)
  • SKIMMED MILK (SUSU SKIM)
  • EKSTRAK GARCINIA CAMBOGIA (BUAH ASAM GELUGUR)
  • BROWN RICE (BERAS PERANG)
  • PSYLLIUM HUSK
  • OAT POWDER (SERBUK OAT)

Semua ni sangat membantu untuk turunkan berat badan tau. Sebab ia membantu kita

  • Kawal selera makan.
  • Dapat menu hidangan gantian yang sihat.
  • Membekalkan sumber kalsium, zat besi, protein dan vitamin untuk kesihatan tubuh
    badan.

Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan superfood Neutrocut sekarang. PROMOSI RM99 dalam pakej HAUS Superfood Combo bermula👉 26 Ogos – 8 September 2020, untuk 14 hari SAHAJA

🎁 PERCUMA shaker ekslusif!
🎉Sehari jer lagi

KSya pun teruja jugak ni tunggu pelancaran produk TERBARU Haus Cosmetics. Kalau nak tahu semua produk Haus dijamin Halal & Selamat sebab ia dipantau rapi oleh founder merangkap owner kilang juga ketua R&D. Kualiti sangat dititik beratkan untuk memberi kesan terbaik.

Nak tak diet secara sihat? Kalau nak klik terus link bawah ni dan checkout. Done

https://hauscosmetics.com.my/?ref=syaz203