Kombo Merdeka Haus Superfood Jimat RM29 | Kali ni KSya nak share something best dengan anda semua. Beberapa hari lalu GIM Cosmetics dengan melancarkan satu produk yang jadi kegilaan ramai wanita hebat. Walau hari ni baru hari ke3 pelancaran, sambutan sunggu di luar dugaan. Sangat memberangsangkan sampai pihak HQ kena ambil langkah berjaga jaya bersiap sedia untuk production batch ke 2.

Maklumler sekarang ramai wanita hebat, wanita cun, wanita cantik semua nak mulakan misi turunkan badan secara sihat termasukla KSya sendiri. ❤️

Bagi yang baru singgah sini mesti tak tahu kan NEUTROCUT tu apa? Jangan risau jom klik article yang KSya dah publish sebelum ni. >>> Apa itu NEUTROCUT? 

Masalah JERAGAT? Kini tak de masalah lagi dengan Set Premium Haus Cosmetics

PROMOSI KOMBO GEMPAK MERDEKA NEUTROCUT

Kalau anda masih mencari superfood diet sihat, pilih la NEUTROCUT. Dijamin Halal dan Selamat. Dengan pengambilan 7 sachet selama seminggu berturut turut tanpa skip, Insya Allah anda akan lihat perubahan yang sangat memberangsakan. Janji Istiqamah, jaga makan dan buat senaman ringan serta elakkan minuman bergula.

Apa yang best sangat promosi ni?

Harga asal sekotak Neutrocut RM59 tau. Tapi harga PROMOSI beli 2 Kotak Free Postage, Free Shaker dan dapat lagi Voucher bernilai RM10. Campur tolak anda anda perlu banyar RM89 sahaja untuk 2 kotak Neutrocut. Sekotak baru RM44.50. Wowwww sangat ni kan. Rugi sangat sape yang tak nak ambil peluang.

KENAPA PERLU AMBIL MEAL SUPPLEMENT NEUTROCUT?

  1. Kawal selera makan – kandungan extract Garnicia Cambodia dapat bantu kawal selera makan dan juga kolestrol
  2. Hidangan gantian yang sihat – diperkaya dengan beras perang, psyllium husk dan sebuk oat untuk buatkan badan kenyang lebih lama
  3. Rendah kalori – hanya menggunakan susu skim yang rendah lemak dan sangat ringan.
  4. Turunkan berat badan secara sihat – diformulasi dari bahan terpilih dan terbaik serta dijamin HALAL oleh JAKIM
  5. Sumber kalsium, zat besi, protein dan vitamin yang mencukupi untuk kesihatan badan

ANDA SUKA VANILA ATAU COKLAT?

Neutrocut ni ada 2 perisa tau. Coklat dan Vanila sebab kami tahu ada kalangan kita ni tak suka coklat suka vanila dan sebaliknya. Pilih mana yang anda suka dan jom kita ber’diet’ secara sihat dan selamat.

Untuk info, sekotak NEUTROCUT ada 7 sachet. 1 sachet hanya bernilai RM6.30 kalau anda beli Promo Gempak Merdeka RM99 ni. Mahal ker? Tak de la mahal kalau nak dibandingkan dengan khasiatnya untuk tubuh badan kita, Badan nak pakai lama, jadi kena la consume yang berkualiti dan dijamin HALAL dan SELAMAT serta BERKESAN.

KSya dah order hari pertama pelancaran 3 hari lalu. Semangat nak diet sihat ni. Jom la join KSya turunkan berat badan. Bila badan dan terlebih berat ni, rasa cam susah nak gerak lelaju sana sini. KSya pulak ada darah tinggi, jadi kena la diet mulai dapat Neutrocut nanti, hikhikhik.

Kurus ni bukanler nak cantik, tapi nak sihat. Bila tercantik tu, satu bonus untuk wanita hebat kan.

Jom Diet Sihat & Selamat dengan NEUTROCUT. KLIK SEKARANG!