Ramai juga yang tertanya-tanya kan, jeragat boleh hilang ke? Jeragat sebenarnya disebabkan oleh lebihan minyak yang terkumpul dalam saluran kelenjar sebum.

Antara punca terjadinya jeragat ialah disebabkan sinaran UV daripada matahari. Namun ada kajian membuktikan ramai wanita mendapat jeragat daripada lampu kalimantang samada dirumah atau dipejabat. KSya pun baru tau ni. Patut la walau tak terdedah sangat pada sinaran UV tapi jeragat tetap ada. Stress mak.

Sebab tu juga penting penjagaan muka yang betul samada anda seorang surirumah atau bekerja dalam pejabat. Sebelum ni rajin cuci muka je. Tu pun kadang skip 2-3 hari kes kemalasan.

Tapi sekarang, lepas jeragat makin menjadi jadi menyebabkan muka semakin kusam KSya kena usaha sesuatu. Lagipun kalau keluar lunch, rasa pedih sangat kulit muka. Masuk pejabat terus masuk bilik air basuh muka. Tak tahan sangat dah.

Melty Glam Aqua Foundation

Melty Glam Aqua Foundation ni di formulasi dari bahan-bahan terbaik untuk pudarkan jeragat. Kalau konsisten guna, Insya Allah akan nampak hasil yang positif. Persoalan jeragat boleh hilang ke tak dah terjawab. Anda kena rasainya sendiri.

Kelebihan Melty Glam Aqua Foundation

  • Sangat selesa dan sesuai untuk golongan wanita yang menggunakan ‘foundation’ ringan
  • Mudah disimpan atau dibawa ke mana sahaja
  • Menghasilkan kemasan ‘semimatte’ dan ‘full coverage’
  • Hasil solekan yang natural, tidak berminyak dan sekata
  • Tidak bercapuk, tidak merekah, tahan lama dan sesuai untuk semua jenis kulit
  • Membantu dalam merawat jeragat, jerawat dan kulit kusam serta anti penuaan
  • Membantu meningkatkan ketegangan kulit, mengecilkan pori-pori serta menghilangkan ‘whitehead’ dan ‘blackhead’
  • Kulit bertambah cantik dan sihat serta mempunyai daya tahan terhadap radikal bebas
  • Melindungi dari sinar bahaya sinar UVA dan UVB yang boleh menyebabkan penyakit kanser

HG Syamila @ 0196211002

https://tipsmc.wasap.my

Shopping at Shopee untuk dapatkan lebih penjimatan ‘postage’

www.shopee.com.my/syaz203